Ohm

Καταραμένα Στιγμιότυπα Και Τέτοια

Ημερολόγιο διαδικτυακής επιτόπιας έρευνας πάνω σε σιδηροδρομικό φόρουμ Δεκέμβριος 6, 2012

Filed under: παράνοια,Διάφορα — Θρώγκος @ 3:10 πμ

Ημερομηνία: 11 Σεπτεμβρίου 2011

Τα υποκείμενα συζητούν εντόνως για μια πρόσφατη υπουργική απόφαση που αφορά την εργολαβία-σκούπα που θα αναλάβει την ηλεκτροδότηση του μισού άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Πολιτικά επιχειρήματα και αντ χόμινεμ επιθέσεις δίνουν και παίρνουν, ως συνέπεια δυο ποστ διαγράφονται.

Ημερομηνία: 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ένταση έχει υποχωρήσει μπροστά στο κοινό συμφέρον: ιδιαίτερη κινητικότητα σε τόπικς που αφορούν εκδρομή του φόρουμ και φωτογράφιση διερχομένου εμπορικού συρμού φορτωμένου με σωλήνες. Ανεβαίνουν πάμπολες φωτογραφίες και σεξιστικά σχολιάκα για της σερβιτόρα της εξοχικής ταβέρνας όπου απολαμβάνουν πολλά μέλη του φόρουμ το μεσημεριανό τους στις σιδηροδρομικές εκδρομές αυτές.

Ημερομηνία: 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μέλος του φόρουμ αφηγείται τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του που αφορούν συγκεκριμένο μοντέλο ντηζελομηχανής του ΟΣΕ το οποίο συνήθιζε να εξυπηρετεί δρομολόγια κανονικού εύρους. Ακολουθεί  μεγάλη συζήτηση όπου διαφαίνεται η προδιάθεση των υποκειμένων σχετικά με το φύλο. Ακροαριστερό μέλος που γράφει σε καθαρεύουσα παρεμβαίνει για να ξεκαθαρίσει τον κοινωνικό ρόλο του ένοπλου αγώνα.

Ημερομηνία: 22 Σεπτεμβρίου 2011

Νέκρα στο φόρουμ, σχετική συζήτηση στο τόπικ με τις παραλίες που συνορεύουν με την υπο κατασκευή ΣΓΥΤ Αθήνας – Πάτρας. Οι μοντερέιτορ διαβάζουν αραχνιασμένα θρεντς υπό την επιρροή καφέ και βιομηχανικών τσιγάρων.

Ημερομηνία: 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το φόρουμ έχει πέσει, σχετική φημολογία εμφανίζεται για αντίπαλο φόρουμ σχετιζόμενο με λεωφορεία.

Ημερομηνία: 30 Σεπτεμβρίου 2011

Έπειτα από αλλαγή του σέρβερ δυο μέλη διαγράφονται ως συνομωσία του αντίπαλου λεωφορειακού φόρουμ για την εδραίωσή τους στο χώρο των φόρουμ συγκοινωνιών. Ακολουθεί ξεκατίνιασμα και φωτοσοπαρισμένες γυμνές φωτογραφίες ομοφυλοφιλικής φύσεως.

Ημερομηνία: 5 Οκτωβρίου 2011

Το μισό φόρουμ παρίσταται σε εκδήλωση συλλόγου φίλων του σιδηροδρόμου στη Μεσσηνία. Στα παραλειπόμενα της εκδρομής προστίθεται μια ερωτική εξομολόγηση πρόσφατα χηρευθέντος μέλους προς μια χειροκίνητη δρεζίνα. Κανένα σχόλιο από τη δρεζίνα.

Ημερομηνία: 6 Οκτωβριου 2011

Αχυρόμπαλες παρασυρμένες απ’ τον άνεμο στους πίνακες του φόρουμ. Μοντερέιτορ ανακινεί ξεχασμένο τόπικ σχετικό με τη γραμμή Κρυονερίου – Μεσολογγίου με κρύο αστειάκι. Απ’ το ταβάνι του τόπικ κρέμονται σταλακτίτες πάγου.

Ημερομηνία: 10 Οκτωβρίου 2011

Λυντσάρισμα μέλους του φόρουμ έπειτα από ρατσιστικά σχόλια περί γύφτων στον προαστιακό Μαγούλας. Ο εναγόμενος προσπαθεί επί τέσσερις σελίδες σχολίων να υπερασπιστεί τις σαθρές του θέσεις απέναντι σε εξαγριωμένα πολίτικαλυ-κορρέκτ μέλη τα οποία είναι σε χειμερία νάρκη και ανασταίνονται μόνο σε πολιτικούς καβγάδες. Μέλος πρώην στρατιωτικός αποχωρεί από το τόπικ εις ένδειξιν διαμαρτυρίας ανεμίζοντας τα πηλίκιά του. Η ποινή καθορίζεται στο μπάννινγκ του φασιστομέλους για 10 ημέρες και υποχρεωτική καθημερινή φωτογράφιση στο εργοτάξιο του Σταθμού Λαρίσης.

Ημερομηνία: 15 Οκτωβρίου 2011

Οι μοντερέητορ έφαγαν φάβα το μεσημέρι στο σπίτι του αντμινιστρέητορ.

Advertisements
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s