Ohm

Καταραμένα Στιγμιότυπα Και Τέτοια

Το λογαριασμό παρακαλώ Σεπτεμβρίου 30, 2009

Filed under: παράνοια — Θρώγκος @ 12:45 πμ
Tags:

Αγαπητοί συνδιαμορφωταί,

Στα λίγα αυτά χρόνια που είμαι κοντά σας έχω συνειδητοποιήσει πως η ζωή είναι σαν ένα μαθηματικό πρόβλημα: ιδιαίτερα μισητή, περιέχει δεδομένα και ζητούμενα, μόνο που τα δεδομένα έχουν την τάση να μειούνται έως ότου φτάνουν στο μηδέν, και τότε μην ξέροντας ούτε δεδομένα ούτε ζητούμενα το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως απλά κάτι λείπει από την όλη εικόνα.

Σε αυτές τις εκλογές αγαπητοί δε θα ψηφίσω, διατηρώντας ένα αναρχικό άλλοθι, όχι λόγω ιδεολογίας αλλά λόγω εργασίας και απόστασης από τον τόπο ψηφοφορίας. Εργαζόμενος σε άχαρες δημοσκοπήσεις θα συμπληρώνω μετά μανίας έξιτ πολλς προς τέρψιν του φιλοεκλογικού κοινού. Για την ιστορία, θα ψήφιζα ΕΕΚ, διότι είναι οι  πιο γραφικοί αριστεροί πριν το ΟΑΚΚΕ, έχουν πρόεδρο οβραίο διανοούμενο και καραμπουζουκλή και είναι αλληλέγγυοι με τα περισσότερα δεινά που συμβαίνουν στο Χώρο (βλ.επιθέσεις σε καταλήψεις, καταστολή κτλ).

Επίσης, απόθανε η Σπεράντζα Βρανά, και έτσι για τη μνήμη δείτε το παρακάτω ταξικό τραγουδάκι των Γιαννίδη-Σουγιούλ που το αφιερώνω στο προλεταριακό τρόλλεϊ 11:

Εμείς με τραμ πηγαίνουμε και άλλοι με ταξάρες

για μας τα ντόρτια κι οι διπλές και γι’ άλλους οι εξάρες

Τέλος, θέλω να εκδηλώσω μία φορά ακόμα τον αποτροπιασμό  μου για την Ελληνική Αστυνομία, η οποία δε θεωρώ πως αποτελείται από ανθρώπους αλλά από κτήνη, και για τους συμμετέχοντες σε φασιστικές οργανώσεις τους οποίους δε θεωρώ ούτε ανθρώπους ούτε κτήνη παρά μόνον σκουπίδια. Στους πρώτους εύχομαι να πεθάνουν από ξυλοδαρμό μπάτσων και γκλομπιά στο κεφάλι, στους δεύτερους εύχομαι να πεθάνουν σε θάλαμο αερίου γυμνοί, ξυρισμένοι όπως πάντα, πεινασμένοι και ταπεινωμένοι με κωδικούς στο χέρι που αριθμούνται ως εξής: ΣΙΣΤΑΣ1, ΣΙΣΤΑΣ2 κ.ο.κ. Παρ’ όλο που έχω ακόμη μια ελάχιστη πίστη στην ουσιοκρατία και το αγαθό της ανθρώπινης ψυχής, αν και η ιστορία αποδεικνύει το αντίθετο, νομίζω πως δε θα λυπηθώ για τον ατιμωτικό θάνατο κάποιων που επέλεξαν συνειδητά να είναι υπάνθρωποι.

Ναι, έχω κάποια νεύρα και λίγο ζόφο. Και αυτό γιατί η αδράνεια της κανονικότητας έχει κάτσει πάνω στην πλάτη μου και το μοναδικό μέλλον που μπορεί να μου προτείνει είναι χιλιοπερπατημένο και μίζερο. Και μετά σου λένε μην κάνεις καταχρήσεις. Άι σιχτίρ. Γαμημένη ετεροθέσμιση.

Advertisements
 

3 Responses to “Το λογαριασμό παρακαλώ”

  1. Η κανονικότητα και η ετεροθέσμιση σού φταιξαν μαλάκα.

  2. αειτ απο κει θυμα του μοντερνισμου, του λαηφσταηλ και της καταναλωτικοτητας

  3. Θα ψηφισω ΓΑΠ για να διοριστω στην ΕΥΔΑΠ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s