Ohm

Καταραμένα Στιγμιότυπα Και Τέτοια

Σύγκριση έτοιμης μανιταρόσουπας Μαΐου 12, 2008

Filed under: Παρακριτική — Θρώγκος @ 9:15 μμ
Tags: ,

Μετά από πειραματική δοκιμασία της έτοιμης μανιταρόσουπας της Knorr και της αντίστοιχης της Maggi κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:

Η μανιταρόσουπα της Knorr:

Πλεονεκτήματα

  • Έχει τις τρεις μερίδες που περιέχει σε ξεχωριστά φακελάκια – ξέρεις που αρχίζει η μία και πού τελειώνει η άλλη
  • Γίνεται πιο γρήγορα, και δεν χρειάζεσαι κατσαρόλα (απευθείας στο φλιτζάνι)
  • Βρίσκεται πιο συχνά στα σουπερ μάρκετ.

Μειονεκτήματα

  • Είναι σχετικά ακριβή.

Η μανιταρόσουπα της Maggi:

Πλεονεκτήματα

  • Έχει περισσότερα μανιτάρια (περιεκτικότητα 7% σε σχέση με την 1% περιεκτικότητα της Knorr) και σε μεγάλα κομμάτια.
  • Είναι φτηνότερη
  • Οι μερίδες της είναι πραγματικές μερίδες και όχι φλιτζάνι του εσπρέσσο.

Μειονεκτήματα

  • Περιέχει 2 μερίδες σε ένα ενιαίο φακελάκι
  • Είναι πιο δυσεύρετη
  • Χρειάζεται 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά

Συμπέρασμα: Προτιμούμε την μανιταρόσουπα της Maggi μόνο και μόνο λόγω της τιμής.

Ευχαριστούμε την Προμηθευτική Α.Ε. για την φιλοκερδή παροχή των δειγμάτων.

Advertisements
 

3 Responses to “Σύγκριση έτοιμης μανιταρόσουπας”

  1. Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Δε μπορω να κανω αλλιωτικα


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s