Ohm

Καταραμένα Στιγμιότυπα Και Τέτοια

Μεταμεσονυκτίως – τα νέα μας! Οκτώβριος 17, 2006

Filed under: Ντανταϊστικό Ημερολόγιο — Θρώγκος @ 1:31 πμ

Εχτές το βράδειον επέρασα από το φεστιβάλ της Βαβέλος. Ήταν πολύ ωραίο, σου ξυπνούσε μνήμες αχανούς εργοστασίου, λόγω του χώρου μαλλονταύτα. Είχε έκθεση Τσέχων Σουρρεαλιστών σε συνεργασία με την Σουρρεαλιστική Ομάδα Αθήνας και ήταν τρομερά όλα. Είχε και κόμικ, ω ναι. Πολλά. Είχε και φανζίν με το κιλό, αλλά δεν είχε λεφτά γιατί πήρα 2 cd. Ναι. Είχε και CD. Ήταν ο The Boy που πουλούσε το χειροποίητο mini-CD του και ήταν και το CD των Νight On Earth και μία συνήθης ύποπτη ;-P (Αυτή φταίει). Έχω μια πελώωωωρια απορία για το ποιοί παίζανε στη σκηνή, γιατί ήντουσαν γαμάτοι αρκετώς – ηλεκτρονιστό γκρούβι τριπχοπίζον τζαζάκι ροκώδες, τρελή κάουλα.

Έπρεπε να είναι και το Εφιαλτικό Σύνδρομο Εκεί…

Ήταν κι ένας κωμικός παντομίμος ταχυδακτυλουργός εξτρανχέρος που είχε τρομερή πλάκα. Δεν τον είδαμε πολύ ώρα επειδή πίεζα την ευτελή συνοδοιπόρα να προχωρήσουμε να δούμε περσότερα. Πάντως του χρόνου θα πάγω και τες τρεις ημέρας γιατί πραγματικά λέι πολύ το φεστιβάλ.

Εκτός αυτουνού, έχω να συνυποδηλώσω πως περνώ το κύριο μέρος της ημέρας δυσανασχετώντας, πεινώντας, διψώντας, νυστάζοντας, κατουριώντας, χέζοντας, βαριόμενος και τα λοιπά, και όλα αυτά επειδή πρέπει να κάμνω τόσαπολλά δυσάρεστα πράματς. Πρέπει να αναγιγνώσκω, να αποστηθίζω, να αναλύω, να γράφω, να αποδομώ και να αναδιοργανώνω, να βγάζω τα κύρια σημεία, να φιλτράρω, να υπολογίζω, να θυμάμαι, να ιεραρχώ κετέτεια. Πολύ κουραστικό. Τι να πουν και κάποιοι άλλοι.

Εκτός αυτουνού, ανενέωσα το λούκ του αδελφού βλογός, του Ohm, και εχάρην διά πολλήν ώραν ένεκα της πράξεως τούτης. Έπίσης, επήγον εις συναυλίαν Baby Dee την Τετάρτην, διατί είχον γενέθλια ταύτην την ημέραν, και απόλαυση και τούτην, και τον Φαμπρίτσιο, και τον Δε Μπόη, και συνάντησα και το Ζούκι που το συναντώ μόνο σε συναυλίες και νετκαφέ ;-P

Εκτός αυτουνού, είδα στο σινεμά μια γαμάτη ταινία, το A Scanner Darkly, και επειδή βαριέμαι να βάλω λινκ ψάχτε το μόνοι σας. Πάντως είναι γαμάτη. Και επίσης τι άλλο έκαμνα; Α, λόγω γενεθλίων πάλι, έλαβα πολλά πρέζεντς: Άπαντα πεζά Μπόρχες, έναν Μάρκες, Ποιήματα Μπλέικ, Έναν Έσ(χ)ερ, Ένα βιβλίο πως να γράφουμε σωστά, και τα απόλαυσα όλα. Βασικά μονο το τελευταίο απόλαυσα, γιατί τα άλλα ούτε πούχα τον χρόνο να τα αγγίξω, πόσο μάλλον να τα ανοίξω, πόσο μάλλον να τα διαβάσω.

Αυτά, τα λέγομεν.

Advertisements
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s